Oxtail Stew 'Córdoba Style' with EVOO
12,90 €
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La Chinata Oxtail is one of the dishes that we launch to enjoy a traditional recipe without having to cook it. It is a delicious combination of top-quality oxtail and La Chinata red wine, together with a set of fresh vegetables and spices and EVOO from our own harvest, all cooked following the purest traditional style.
The result is a natural gourmet dish that keeps all its aroma and flavour. We recommend pairing it with our Cepas Red Wine Selected Harvest.
INGREDIENTS
Oxtail (70%), red wine (sulfites), vegetables in variable proportion (carrot, zucchini, leek, green pepper), water, extra virgin olive oil, onion, brandy, salt, corn starch, aroma, spices.
Nutrition Facts per 100g: Calories 652.4 kJ/156.1 kcal, Total fat 8.9g, Saturated fat 2.6g, Carbohydrates 0.8g, Sugar 0.2g, Dietary Fibre 0.2g, Protein 18.2g, Salt 0.45g.
Water bath: heat without opening the container for 15 minutes and let sit. When opening, help yourself with a cloth to avoid splashing.
Microwave: Empty the content into a microwave-safe container and heat for approximately 3 minutes at full power.
Stove: empty the content into a casserole and heat slowly.
Store in a cool and dry place. Keep away from light and heat sources. Once opened, keep refrigerated and use immediately.
cristina –
sabor del guiso muy conseguido , carne muy tierna y jugosa
Mercedes –
Está genial para tomar una tapa y muy rico
Beatriz –
Es uno de nuestros favoritos y por eso hemos repetido
Jose –
Desde el año pasado que lo encontré, es un fijo en mi mesa
Rafael Luis –
El rabo de toro estaba muy tierno, muy bueno. El precio del productonbueno y la estetica del envase inmejorable
Alicia –
Excelente sabor y calidad, buenisimo. Increible la cantidad que cabe en el envase, y lo rico que esta,
Dionisio –
Excelente
BEGOÑA –
La verdad que me ha sorprendido por su sabor y por su jugosidad
CARLOS –
No había probado este producto hasta que lo compré en Chinata. Lo he probado en restaurantes y no ha mejorado al condimentado por la Chinata
Jaume Miquel –
ideal como tapa por el tamaño, para usarlo como principal añadir unas patatas baby (como consejo). recomendado.
MARÍA LUISA –
Espero que sea de su agrado a mi pareja. Le encanta el rabo de toro y se lo quiero regalar. Por lo que he leído tiene que estar muy rico. Un envase muy cuidado.