Shopping Cart

No products in the cart.

Grilled Peppers with Mango Pulp Vinegar recipe with international flavor

Bloggers Alex, Hanna and Sam from “Sam and the Dunes” have recently prepared a tasty recipe for “Grilled Peppers” for whose elaboration they have used the La Chinata Mango Pulp Vinegar. The authors of this culinary creation consider that Salsa “lightens the composition, while adding new colors and flavors to the food”. The ingredients of the recipe are the following: 2 peppers, 1 mango, ½ chili, 12 garlic cloves, 1 tablespoon of fresh mint and a tablespoon of Mango Pulp Vinegar.

More details about the recipe:

http://samandthedunes.com/2012/03/11/test-2/

Share with your friends:

Suscríbete a nuestro boletín de noticias

Mantente informado sobre nuestras novedades en aceite de oliva, productos gourmet y cosmética. Recibe directamente en tu correo consejos y recetas exclusivas. ¡Únete ahora y explora la calidad y tradición de nuestros productos!

en_USEnglish
Lista de espera Te informaremos cuando el producto esté disponible. Por favor, deja tu dirección de correo electrónico a continuación.

We ship worldwide