Artisan Pastries “Perrunillas” with Extra Virgin Olive Oil
8,60 €
In stock
Artisan Pastries “Perrunillas” with EVOO are very popular sweets in Extremadura cuisine , classified by many authors as “conventual sweets” as this recipe was traditionally made by nuns.
On this occasion, we have made it with Extra Virgin Olive Oil instead of lard, which adds a lighter and milder flavour.
Its ingredients basically are wheat flour, Extra Virgin Olive Oil, sugar, egg white, white wine and anise.
It is ideal for breakfast or as a snack, but it is also the perfect combination to our variety of La Chinata infusions.
INGREDIENTS
Wheat flour, extra virgin olive oil (31.75%), sugar (6.93%), egg white, gasifying (ammonic bicarbonate), white wine, anise aroma. Contains gluten and egg.
Nutrition Facts per 100g of drained product: Calories 2125,38kJ/509,04 kcal, Total fat 28,76g, Saturated fat 11,4g, Carbohydrates 48,84g, Sugar 23,97g, Dietary Fibre 3,78g, Protein 12,96g, Salt 0,35g.
Conservar en un lugar fresco y seco, alejado de fuentes de luz y calor. Una vez abierto, conservar refrigerado y consumir en un plazo de 15 días.
Store in a cool dry place, away from light and heat sources. Once opened, store refrigerated and consume within 15 days.
john jose –
Good
FERDINAND –
Nos ha gustado mucho este tipo de perrunillas que no tienen manteca de cerdo, seguro repetiremos.
snows –
Una pena que por los golpes se hagan migajas, pero son un placer comerlas con un vasito de té y saborear su almendra
José –
Buenos días, Yo las he degustado y me resultan muy agradables, satisfacen en un ligero desayuno o una merienda, no son empalagosas. Principalmente estimo que no llevan manteca de cerdo, pues aptas para vegetariano. También he enviado a una familia muy francesa, porque para ella será una delicia exótica por el aceite de oliva. Y aprecian la pastelería española suave y de calidad, y también el buen turrón.
lalo –
Espero que sean como las hacía mi madre de ricas. Jeje
Seguro por que lo que hacéis, lo hacéis muy bien.