Shopping Cart

No products in the cart.

Ole tus Fogones proposes a new recipe

the cooking blog Ole your stoves, located on the network of culinary and gastronomic blogs Cocina.es, has just published the Recipe for "Escalopín de veal with wild asparagus and soft cheese", for the preparation of which he has used the La Chinata Seasoned Oil, which according to the author of the recipe “The touch of seasoned oil La Chinata gave a great flavor to the meat”. Ingredients: 4 veal escalopes, 4 slices of bacon, 12 wild asparagus, soft cheese, oil seasoned with pepper and salt.

More details of the elaboration in:

http://www.cocina.es/blogs/oletusfogones/2012/02/22/escalopin-de-ternera-con-trigueros-y-queso-tierno/

 

 

 

 

Share with your friends:

Suscríbete a nuestro boletín de noticias

Mantente informado sobre nuestras novedades en aceite de oliva, productos gourmet y cosmética. Recibe directamente en tu correo consejos y recetas exclusivas. ¡Únete ahora y explora la calidad y tradición de nuestros productos!

en_USEnglish
Lista de espera Te informaremos cuando el producto esté disponible. Por favor, deja tu dirección de correo electrónico a continuación.

We ship worldwide