Description
This EVOO is obtained from a selection of olives gathered from the region of “Sierra de Gata”, located to the northwest of Caceres. There, only the best olives are selected, those that guarantee that a top quality Extra Virgin Olive Oil is obtained for our customers.
The region of La Sierra de Gata is known for its olives, mainly allocated to direct consumption as table olives, known throughout Spain as "Manzanilla Cacereña". Their aroma can be tasted in our EVOO, as La Chinata Extra Virgin Olive Oil inherits their virtues and well-knwon characteristics.
m antonia –
para aliñar ensaladas
Antonio José –
Esperaba que fuera muy picante y muy ácido por estar elaborado con las primeras aceitunas poco maduras, pero todo lo contrario, está muy rico, poco ácido y poco picante. Es muy aromático y muy sabroso. Yo lo tomo en tostadas y es un placer. Tiene un sabor distinto, como si estuvieras comiendo la aceituna. Quizás un poco caro pero merece la pena probarlo.
ANGEL –
me encanta el ligero sabor amargo
Maite –
Exquisito aceite con una frescura de sabor maravillosa.
ruben –
muy fresco y sabroso
Cristina –
Compré este formato por probarlo, porque en algunas opiniones ponía que picaba y no pica.