Shopping Cart

No products in the cart.

Homemade muffins with olive seed flour

 
magdalenas
Ingredients
a handful of olive seeds
190g of wheat flour
2 large eggs
175g of sugar
60g of milk
7g chemical yeast
a pinch of salt
 
Preparation
Beat the eggs together with the sugar
Gradually add the oil while continuing to beat
Separately, mix the flour together with the yeast, salt and olive seed flour.
Add this mixture to the egg shake
Beat well for 4 minutes
Let rest in the fridge for between an hour and a day
Preheat the oven to 250º
Fill the cupcakes up to three quarters and sprinkle 8 or 10 olive seeds over the dough.
Bake at 210º for approx 15 minutes
Share with your friends:

Suscríbete a nuestro boletín de noticias

Mantente informado sobre nuestras novedades en aceite de oliva, productos gourmet y cosmética. Recibe directamente en tu correo consejos y recetas exclusivas. ¡Únete ahora y explora la calidad y tradición de nuestros productos!

en_USEnglish
Lista de espera Te informaremos cuando el producto esté disponible. Por favor, deja tu dirección de correo electrónico a continuación.

We ship worldwide