Shopping Cart

No products in the cart.

Sergio Fernández's Black Olive Magdalenas at Eldia.es

The online version of the general Canarian newspaper The day collects in its gastronomy section a brief news about one of the recipes created by the chef Sergio Fernandez for La ChinataCupcakes with black olives from Cacereñas and eucalyptus honey La Chinata”. According to the news, “The cook surprises, this time, with some muffins of black olives from Cáceres and eucalyptus honey, for the preparation of which extra virgin olive oil has also been used”.

 

 

More information at: http://eldia.es/2012-07-17/GASTRONOMIA/9-Peculiar-postre-aceitunas-mieles-Sergio-Fernandez.htm

Share with your friends:

Suscríbete a nuestro boletín de noticias

Mantente informado sobre nuestras novedades en aceite de oliva, productos gourmet y cosmética. Recibe directamente en tu correo consejos y recetas exclusivas. ¡Únete ahora y explora la calidad y tradición de nuestros productos!

en_USEnglish
Lista de espera Te informaremos cuando el producto esté disponible. Por favor, deja tu dirección de correo electrónico a continuación.

We ship worldwide