Black Sea Salt
4,60 €
Out of stock
La Chinata Black Sea Salt is made with a blend of fine fleur du sel crystals with squid ink. The result is the crunchy and salty taste of blackish crystals, with a sweet touch from the ink.
Its elaboration process is very delicate. That is why it is considered a gourmet salt, given its difficult production.
INGREDIENTS
Fleur de sel, squid ink (2%).Contains: molluses, crustaceans, fish and milk
Nutrition Facts per 100g: Calories 0KJ/0 KCal, Total fat 0g, Saturated fat 0g, Carbohydrates 0g, Sugar 0g, Protein 0g, Salt 94g
Store in a cool and dry place. Keep away from light and heat sources.
How to use
La Flor de Sal Negra tiene multitud de usos culinarios.
Es ideal para pescados blancos en todas sus modalidades, moluscos, arroces, pasta, salsas, panes, mariscos y por supuesto, para la decoración de platos.
Podemos destacar entre otras recetas la paella de arroz negro con alioli, el pan de hamburguesas negro, los pimientos rellenos de bacalao en salsa, el risotto de sepia con calamar y gambas… Sin duda, le dará un sabor y presentación única.
Yolanda –
Potencia el sabor de la sal
MARTA –
GENIAL PARA OCASIONES ESPECIALES
Dolors –
Perfecta
Virginia –
Fabuloso
MARTA –
Genial calidad precio y da un toque buenisimo al pescado y a la carne.