DESCRIPTION
Flavour
EVOO brings a fruity and fresh note that enhances the flavour of the pistachios, while the sugar adds a touch of sweetness and balances the flavours.
How to use
It is ideal to accompany breakfasts and snacks with our Regañás with Extra Virgin Olive Oil, our Oatmeal Cookies or even our Tejas with Almond and Extra Virgin Olive Oil
We also recommend it for making fillings for cakes, pancakes or biscuits, as well as a base for mousse. In the kitchen it is also widely used in combination with puff pastry. and for making ice cream.
An idea that will also surprise you is to mix it with a little bit of our Lemon Flavoured Extra Virgin Olive Oil, the two flavours go very well together and the result is amazing.
Javier –
Excelente. Es un producto caro pero muy bueno. Como es difícil para untar, nos lo comemos con una cuchara y acabamos al tarrito enseguida.
Magdalena –
super
Marilo –
Un capricho que sienta bien
María –
Es pistacho puro, un vicio buenísimo!
Ana –
Pediría a La Chinata que publique más recetas para utilizar esta crema. Sólo he encontrado la del helado de pistacho y plátano.
Alina –
Me sorprendió mucho que fuera tan sólida. Pero si que es verdad que el gusto es como esperaría un gusto de pistacho frito en aceite. Genial para los amantes de pistacho
SERGIO –
No lo había probado hasta ahora y volveré a repetir por su sabor, textura y toque diferente que le da a los platos. Sólo es un vicio…
maria –
Parece crema de turrón pero a la vez tiene un sabor muy particular y delicioso
ALBA –
Esta buenisima! es super diferente…dulce, con los cachitos de pistacho!
Emilio –
Ok
Asuncion –
Muy bueno. Me sorprendió.