DESCRIPTION
We offer shiny golden pearls wrapped in a thin and imperceptible EVOO film, making it ideal for cold dishes such as salads, vinaigrettes, salmorejo, cold soups or gazpachos. They are also highly recommended to use with fish and meat, to which it will provide not only the flavour of a high quality EVOO but also a very original presentation.
This way, at La Chinata, once again, we combine tradition and modernity with a revolutionary product in gastronomy, in which we use innovative culinary techniques without losing the essence and traditional flavour of the raw material, extra virgin olive oil. And so, we have wanted to put on the market a unique product with great properties, which also adds a very sophisticated touch to dishes thanks to its delicate presentation in the shape of caviar.
Alicia –
teniamos ganas de probarlo por lo curioso que resulta. le da un toque distinto a los platos!
Elisabeth –
Una manera sorprendente de tomar aceite
RAQUEL –
Nos ha gustado mucho esta nueva manera de probar el aceite
M. Pilar –
Estupenda sensación para comer en platos frios y canapes
Juan Andres –
Ideal para acompañar con cualquier comida
MERCEDES –
Un buen detalle para mejorar algunos platos. Excelente.
Charlotte –
Compramos el caviar de aceite junto con el Convoy Cuadrado 100 ml como regalos de cortesía para un evento del trabajo. El envío muy rápido y correcto. Muy recomendable!
Manon –
Hay una buena calidad. Un producto que ofrece nuevas sensaciones a la pastilla. Pero el precio es un poco caro para 50ml
Isabel –
Estupendo producto.
Sergio –
Es evidente que hacer el aceite en perlitas conlleva unos costes extra de manipulación, pero me parece proporcionalmente exagerado, no se justifica el precio por 60 gr de aceite