Shopping Cart

No products in the cart.

Tomato and Mozzarella Skewers with La Chinata Dressing

The blog Milideasmilproyectos just posted a refreshing recipe for “Tomato and Mozarella skewer” for whose dressing he has served the Extra Virgin Olive Oil, Himalayan Pink Salt and Fig Pulp Vinegars from La Chinata.

According to the author of the recipe, Maria Sofia Martin de Nicolas, His creation is "a quick, fresh and very appetizing snack"

Full recipe at:

http://milideasmilproyectos.blogspot.com.es/2012/07/brocheta-de-tomate-y-mozarella.html


 

Share with your friends:

Suscríbete a nuestro boletín de noticias

Mantente informado sobre nuestras novedades en aceite de oliva, productos gourmet y cosmética. Recibe directamente en tu correo consejos y recetas exclusivas. ¡Únete ahora y explora la calidad y tradición de nuestros productos!

en_USEnglish
Lista de espera Te informaremos cuando el producto esté disponible. Por favor, deja tu dirección de correo electrónico a continuación.

We ship worldwide