Anchovy Fillets from the Cantabrian Sea with Extra Virgin Olive Oil
14,50 €
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La Chinata Anchovy Fillets from the Cantabrian Sea with EVOO are a star product in Spanish gastronomy.
It is prepared with a selection of anchovies from the Cantabrian sea, together with EVOO from our own harvest, located in the north of the region, that makes this product a high quality gourmet product to enjoy any time.
INGREDIENTS
Anchovies, extra virgin olive oil (48.2%), salt.
Nutrition Facts per 100g: Calories 920 kJ/220 kcal, Total fat 14.6g, Saturated fat 3.1g, Carbohydrates 0.6g, Sugar 0.1g, Protein 22.2g, Salt 10g.
Keep refrigerated between 5ºC and 12ºC. Once opened keep coated with extra virgin olive oil and consume within 3 months.
How to use
Los Filetes de Anchoa del Cantábrico en Aceite de Oliva Virgen Extra son un producto listo para comer ideal para acompañar con nuestras Regañás con Aceite de Oliva Virgen Extra.
También pueden combinarse con nuestras Cremas de Queso y marida a la perfección con nuestra Olive Flavoured Craft Beers 330 ml.
Marisa –
Buenísima
Ricardo –
Anchoas exquisitas calidad precio muy buenas lo unico malo es que casi siempre
estan SIN EXISTENCIAS y asi llevamos 3 SEMANAS por lo menos
Lo cual hace q compre otras anchoas
IRIA –
Sabor muy agradable.
IRIA –
Muy buena presencia y sabor